Menu Sluiten

Selectiewedstrijden voor de WK in het weekend van 20 en 21 oktober.

Het afgelopen weekend was ESBC Nederland te gast in Buitensoci√ęteit en Bowling De Worp in Deventer.

Aan deze selectiewedstrijden werd behalve door de personen die zich willen kwalificeren voor de WK
in Las Vegas in september, ook deelgenomen door diverse mensen die ervaring op willen doen op
oliepatronen die door World Bowling worden gebruikt op alle Wereld Kampioenschappen.

Ook 20 leden van de Deventer Bowlingvereniging hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om
nu te kijken wat een patroon op WK niveau betekent voor hun eigen bowlen.

Zij mochten net als de deelnemers aan onze trials mee doen de door Bowling de Worp gratis ter beschikking gestelde banen.

Wij bedanken dan ook de Bowling de Worp en de Deventer Bowlingvereniging voor hun bereidheid en de inzet om
van dit weekend een succes te maken en doen graag voor een volgend event weer een beroep op jullie.

Lia Fievet,
voorzitter ESBC Nederland.

De uitslagen van de Deventer Bowling Vereniging zijn hier te vinden.